Livet nu: Föreläsningar/Skolan

Vad använder vi? Hur gör vi?

Lärarna är bra på att informera när vi ska vara med på föreläsningar och demmor.

Då får vi en inbjudan till ZOOM: Funkar bra. Man checkar in på föreläsningen och oftast så börjar föreläsaren berätta hur det går till. Alla har kameror på, hälsar och visar sin närvaro. Sen stänger man av sin mic och lyssnar vidare. Vid diskussion sätter man på sin mic och pratar. Väldigt smidigt. Man kan se personen som pratar och man kan dela skärm om man har en presentation ser lite ut så här:

Ja, kanske överdrivet glad på denna bild.

Zoom fungerar bra. Viktigt att komma ihåg. Stäng av ditt ljud och kamera och sen sätt på när det passar =D

Jag har haft min son hemma. Så jag kan lyssna och spela med honom samtidigt (enkla tärningsspel som fia eller fyra myror är mindre än fem elefanter) och sen får han 1 timma UR: bokstavslandet, mattelandet. Har det hjälpt honom? Ja han är nästan 4 och kan läsa över 40 ord och räkna osv. När jag hade zoom på eftermiddagen så passade vi på att äta frukost och mysa på stranden på morgonen..

Stranden/va utomhus= terapi på högsta grad för oss båda! Sen var det ut och leka så fort föreläsningen var klar! Passa på när solen skiner…

Vid missade kliniska pass så har vi patientfall vi måste skriva. Det har vi haft speciellt inom orofacial smärta och diagnostik men också inom protetik.

Skolan har valt att vänta med tentorna för pedodonti och ortodonti. Det känns lite jobbigt att inte veta när dom kommer dyka upp.

Det är ganska mycket som är jobbigt just nu. Det här med att inte veta när vi kommer ta igen passen som vi missar eller när tentorna kommer och hur länge corona kommer drabba oss haha! So basically det är jobbigt för hela världen just nu. Men ta en dag i taget och veta att det löser sig på ett eller annat sätt! Träning hjälper alltid med det.

Hoppas alla mår bra ! Tack för att ni läser…

 

2 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar