Livet nu: Jobb

Som ni kanske vet så jobbar jag extra på folktandvården, aqua dental och på mitt gamla jobb på Cepheid.

Jag hade timmar där men eftersom många folkisar stängde så behövde ordinarie personal mer timmar. Jag valde att ge tillbaka mina timmar och jobba på cepheid.

Cepheid. Vad gör jag där? Cepheid producerar test kit för detektion av olika sjukdommar tex HIV, HPV osv men nu även Covid=O! Så stolt över att få va med i gänget.. Så inte bara att dom inte varslade personal men dom anställer. Så jag är med och testar produkterna som produceras som en del av kvalitetskontroll!

Jobbade extra förra helgen 12 timmar natt lördag och söndag. Man är orolig för corona. Så cyklade självklart till jobbet. 8km dit 8 km tillbaka =) Ladies and gents.. kommer ni ihåg min diet? well lördag nattpass så kom mina kollegor med förslag om att äta på Max. I didnt say no. Fick UVI kl 06.30 och CYKLADE hem så fort jag kunde innan jag ville dö. Kom hem och astnade på toan såklart. Så denna helg måste jag förbereda mat innan man jobbar!

Jobb och ekonomi. Börjar ju bli lite läskigt nu inför sommaren. Man vet inte hur det ser ut med skolan. Timmar på jobb. Tröst är ju att alla är lite i samma båt.

Det där med förskolan. Kommer det va öppet? vardagar om man bokar jobb? äh this whole thing is driving me crazy. So les ignore denna inlägg!

Men så ser det ut iaf!

Tack för att ni läser! Hör av er med frågor/åsikter om ni har några!

<3

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar