Lucia…1 day late

Hej alla glada fina läsare,

Resultatet från Oral patologi kom och my god was it bad. Satt och pluggade när jag fick mail om att jag blivit underkänd. So straight to huddinge för att hämta tentan. Och jaaaaa, jag hade latat mig. Kicking myself för att jag inte skrev allt jag visste. Känner inte frustration för att det är nåt som inte skadar att öva på igen. Kommer sätta den den 8 januari.Wish me luck.

Fick dåliga nyheter…eller BRA nyheter! En kompis kom in på läkarlinjen. My study buddy. Leaving me. Hon är väldigt speciell. Nästan 10 år yngre och imponerar mig med sin intelligens varje gång vi träffas. Idag så hämtade hon en tidig julklapp till my bubba…Are you ready?

faec5396-b4fc-47f6-a7b9-a8cf4c0a0697.jpeg

She made it herself. Very impressed! Very greatful. I wish her all the best och såklart så håller vi kontakten men jag kommer sakna att plugga ihop (och snacka om massa annat!) =(

Bebis förskola firade lucia idag. Vi fick sjunga tillsammans och sen mingla lite! Made pepparkakor till oss! wiieee…Sen åt vi lussebullar och drack saft.. by we i mean I did.

8c006cf3-8d75-4148-8e7b-c3259324be82.jpeg

IMORGON ÄR SISTA TENTAN !! Am I ready. I better be alltså. Känner att jag kan det mesta. Orkar inte göra om den här tentan också. Inte varit den roligaste kursen if Im honest, men allt ska väl inte vara roligt hela tiden eller? Sometimes we just have to learn certain things. So on that note! Jag drar och pluggar lite till!

thanks for reading!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar