Oh sh..

Nästa tenta imorgon. Muntligt om huvudet och halsen. Can do a little bit more nu men jag behöver en paus. Sen har jag 4 dagar på mig att förbereda rest tentan ( i have already prepared men glömt :P). Snart över. Det är maaaaaj!!! solen skiner, hittat världens bästa promenadrunda (inte jag utan min man hitta  🙂 i am not an adventurer), bokat in mig på lite små grejer hit o dit som jag skriver om sen om allt går bra. Fick ett par adventure pants från min man som va suuuuper sköna. Cant remember the brand or anything but they are great! Beats jeans any day 😀 Åker snart o hälsar på i England. Punden ligger fortfarande nere så ska passa på att shoppa lite också.

Kör till skolan tidigare imorgon för att gå igenom lite last minute grejer and may I add att parkering finns det gott om i Solna kampus. Inte riktigt fattat vart folk parkerar i huddinge. Har inte orkat fråga runt heller. Brukar inte köra ofta.

Moving on. Har aldrig haft en sån här tenta förut. Tycker att det är lite oklart med det vi ska göra men om allt går som det gått kommer jag köra en trial runda imorgon, faila och sen sätta den på resten 😛 HOPPAS det blir bättre än så. Förstår inte riktigt hur vi ska göra i en grupp. Och sen är det ju det där med att man inte vet svaret och 10 pers står o tittar…hopefully switchar nerver av (yeah right). Jag pratar mycket men hatar presentationer..Men Men… alla är i samma båt. Except were not because some are more preppade haha.. jag vet inte hur jag ska vara mer preppad just nu så det får räcka efter det sista ikväll. If I fail I fail. Kommer va borta från baby i 3 timmar. Det är värre. Tycker inte om att jag inte kan kontrollera när jag drar.. måste vänta tills alla är klara tror jag.. Kan bara skynda på mig själv. Får inte göra det heller because ill be gutted if I make stupid misstag för jag va stressad.

Ok break time over. Hoppas ingen i klassen läser det här istället för revision men om ni gör det LYCKA TILL och till alla andra- Tack för att ni läser ❤️

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar