Pah!

Den här veckan va ganska läskig. Vi hade parodtenta (som gick bra tror jag) och sen fick vi resultat på 2 tentor!

Oral radiologi:  bild del- failed by 4 poäng. Efter att ha granskat känner jag att jag måste sitta ner med andra o jämföra lite.

teori del: G! wooop

Oral patologi: G! 35/39 not bad.

Vi hade inskrivning! Så jag och min klinik partner fick se om en patient kunde registrera sig för tandvård på KI. Det gick bra för oss.

Assistera min klinikpartner med hennes första patient! =D Hon är så duktig!  Kommer bli trist sen när dom separerar oss…

Min patient ställde in idag. Så vi bokade min klinikpartners patient så vi kan bli klara med alla moment! Man behöver ca 2 pass, vissa 3 pass.Som tur är så ringer jag dagen innan och kollar. Det är inte ett krav men jag måste ju förbereda!

Det är sjukt mycket som händer. På saturday så är det ju en sittning på Nalen och sen några sköna dagar ledigt…”ledigt” för vi måste förbereda inför 3 andra prov. Oh lordie. Även fast det är tufft så är det här by far det roligaste delen på 2 års utbildning. Fast det skulle inte vart så roligt utan all förberedelse i t1-t3.

7 veckor kvar sen är det SOMMARLOV… Med det sagt så tycker jag vi kan börja en countdown.

By the way. På vägen hem från skolan såg jag en man. ung man som såg medvetslös ut. Alla gick förbi men det är ju fel. Så jag tog två andra personer till back up (because you never know) och kolla om mannen mådde bra. Vi lyckades väcka honom till slut och ingen ambulans behövdes. Jag uppmanar er att inte bara gå förbi någon som ser medvetslös ut. Ring efter hjälp om det behövs.

Sen ville jag bara säga att jag har upptäckt andra matställen på kampus. Nancys is fantastic! Prova om ni är i flempan. Det finns sushi, thai, mezzetallrik, pasta…mm mm mm

 

Tack för att du läser!

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar