Privata…

Fitness mässigt.

69kg är här. Jag pendlar nu 69-70kg. HOWEVER this week har vart lite funny bunny. Jag har inte riktigt kaloriräknat. Why? för att jag tappade det. Det va födelsedag. Det va fastfood. Det va kakor. Chips.

Alfreds. Med så mycket som jag äter där är en måltid för mig ca 2000 kalorier. Så jag har legat +- NÖLL! om man tittar på veckan summa.

Jag är inte missnöjd med min kropp och hälsa men jag vill se hur 65 ser ut fortfarande =)

Körde en 48 timmars fasta också förra veckan vilken för mig va life changing när det kommer till min relation till mat. Tränade dessutom och mådde bra. SVÅRT att va runt mat dock. SVÅÅÅRT.

Jag har ingen brottom och imorgon så sätter jag igång som vanligt igen. Har dock tränat daily- idag blir det PAUS. Ska träna hjärnan istället med lite saker som jag skjutit upp.

Aktiviteter. Lillen min kör på sim, dans/musik/sång, jiujutsu. Förskolan har gympa 1/vecka och 1 skogsdag/vecka. JÄTTE KUL! blir super stolt och vill vara med men parents outside =)

Jag. Jobbat lite:

lite folkis

lite reklam inspelning

Jagat lite tandläkarjobb, kollat upp saker med tillfälligt leg, sökt mer reklamjobb, jobbat lite till, pluggat, patientuppföljning i skolan, fixat hemma, tränat, fastat and died a little on the inside – skojjar, men jag fick ta o sova. Nej men allt funkar ju so far.

TIPS: Dom dagar jag inte hade min son började förra veckan kännas tungt. Ville stanna kvar i sängen. REFLEKTERA. VARFÖR? Because things need to be done. So I fixed it. Tog bort det som inte skulle funkat, gjorde det jag kunde. checka av några grejer istället för att rymma på natten och sova. Kolla läget and Bäm. Im back- det är inte illa. Hjärnan är bra på att stressa upp sig. Also slept a few nights- early. Och nu vilar jag kroppen från träning. ALLTSÅ IDAG.

 

Coffee is a big help !

 

Until next time. Kötta med frågor- happy to help!

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar