Procrastination

Japp. Det beskriver det jag har hållit på med i några veckor. PROCRASTINATE.

..

 

I alla fall när det kommer till tentorna. Vi har en ortodonti tenta..ja, IGEN! Det är Ort 2! Tur att det mesta har stannat kvar i hjärnan men lite extra grejer har dykt upp såklart och repetition på saker vi ska va 100 på är aldrig dåligt.

Jag brukar vara dålig på att förklara vad vissa grejer är men nu ska jag göra det. Ortodonti: Tandreglering. FYI om du ska börja plugga till tandläkare behöver inte du ha förkunskap inom sånt utan du lär dig under utbildningen så chill out =)

Så ORT tentan är på fredag. Och sista klinikpasset är idag.

Sen 4 veckor senare kommer pedtenta som är barntandvård. SEN ÄR T8 KLAR!!!! Kan ni fatta det? Du som läser. Om du har följt mig…Har inte tiden gått sjuuukt snabbt?? Well I think it has. Something tells me this will be the hardest year though.

På båda dessa kurser har vi haft klinik under sommaren vilket va lite läskigt med tanke på corona men gud va det har hjälp. Vi har fått repetera och öva så man håller igång. Sen har skolan tagit åtgärder för att skydda oss och patienterna.

klassiska hiss bilderna från alla KI studenter =D

Vi har vetat om dessa tentor sen i början av sommaren. Jag tog som sagt sommarkurser i heeeelt andra ämnen. Hade inlämningar och jag har prioriterat att göra klart dom än mina fina riktiga tentor! Har också prioriterat min hälsa. Sattsa sten hårt på träningen och nu är jag i form igen! Äntliiigen!

När det är ca 2 veckor kvar och man har haft heeeeela sommaren så känns det lite tragiskt att man inte rört något. Samtidigt så behöver man sätta sina egna gränser till vad man klarar av innan man går mår dåligt!

Nu ska man iväg o käka lite lunch.

Next up. My accomplishments this summer…

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar