Säg mmmmaaammmaaa..

Vi har haft fadderutdelning i skolan. Jag åkte in med bebis så alla fick se hur stor hen har blivit- THATS RIGHT i used hen! :b Fick 2 fina att ta hand om and soon they will get a message from me.

Vi har haft lab. Det är helt ok. Jag behövde en recap. Kommer inte ihåg så mycket från 6 år sen med olika agar och tekniker. Men det är inte super super kul i mina ögon. Jag studerade biomedicin för att komma in på tandläkarlinjen (det funkar inte så just so you know). ALTHOUGH i see the importance I dont find it FUN och allt ska ju inte vara kul =). MEN det är lite roligt att se hur dom blir färgade och ser ut och pilla lite så man kommer ihåg vilka grejer man dealar med- och minns inför tentan hehe. Blev sen till lab 2 and I haaate being late. Samtidigt är det så att blir man sen så kan man inte riktigt be pendeln att skynda på so the trick is not to get stressed as you cant do anything about it anyway.  Allt blev lite confusing för jag missade genomgång på det vi skulle göra MEN fick jobba med två fantastic klasskamrater. Mikroskopi och gram staining. Fascinating little things som ställer till med så mycket hos oss. Bra lecturers.

Håller på med sammanställning av allt nu och sen memorise! Tränar på morgonen också som känns jäkligt bra. Önskar det va kickboxning men det går inte just nu.

Jag har en favourite thing at lunch. Toast med avokado, rostad lök, spicey sauce, potatiskotletter (has 1 egg in the mix såååå känns bra att jag har dragit ner på intaget iaf), vegan cremefraiche och inlagd radish. Och sen äppel, orange, spenat, morötter, spirulina, lemon drink.

IMG_9482.JPG

mmmmm…

Jag funderade på att fixa biljetter till en sittning (2 course meal och fest) men får inte riktigt till det i mitt huvud. Väntar på ett tillfälle då jag veerkligen vill gå. Det ska tydligen finnas massor =)

Ahead lies studying during designated times, meeting friends, birthday celebrations aaaand Mummy is in town! Kommer bli en rolig helg…som vanligt haha.

Jag känner att det är mycket svårare med allt den här terminen…man skulle tro att jag har mer tid för att vi har förskolan men så är det inte. Men ser fram emot tentan för att se hur det går för mig…need to measure progress. Man går lite blind innan.

Updates in a week or so. Hör av er om ni har frågor!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar