Semester hos mamma o pappa

Tog easy jet sent och flög med surprisingly bra service till london för några dagar sen. Super varmt men ingenstans att bada ännu. Så dagen går till lite så här:

vakna 6.30 (några ggr på natten också), frukost, parken för att gunga, hem och vila, vakna lunch, stan, shoppa lite, middag, sova kl 19. Jag går också o lägger mig- now thats vacation =). Nu sitter jag tyst och skriver bredvid bebis.

Min gamla hemstad har utvecklats enormt sen jag bodde här. Finare parker, bättre mat alternativ, och finare centrum. Däremot är det inte samma trygga känsla att promenera ute som i stockholm. Man får bli lite mer på sin vakt. Standard. Irriterande, men standard. Nice med att de flesta säger go morgon =)

Träffat/kommer träffa lite old school vänner, bokat in att klippa mig imorgon, fira pappas födelsedag och öva walking med bebis.

Bebis har klippt sig på salong. För gulligt. Satt i en bil och tjejen som klippte va jätte duktig. Jag klippte han först för nån vecka sen. Blev inte så bra. MEN jag fick klippa först =D VIKTIGT för mig hahah. You can keep on thinking that im weird but its sentimental. I gave my baby the first crappy haircut. And i will cherrish that memory ALWAYS 🙂 Så är det. I will cherrish the diaper changes, bath times, filing nails to cutting nails, brushing teeth (becoming a future dentist and all), feeding, hugging, singing… you get the idea 😀

Bahhhh när jag åker hem är det dags med att ta fler steg mot vegan. Jätte jobbig jag vet men jag har en känsla att jag kommer må bättre av det- samvete OCH att det blir roligt med ny matlagnings grej. Undantag vid efterrätter? babysteps it is. Egentligen så handlar det endast om att jag skulle ALDRIG kunna döda djuret själv och käka den. Men på nåt sätt så är det jag äter inte associerat med djur i min hjärna och desto mer jag tänker på det desto mer äcklad blir jag. Jag blir äcklad att att stackars kor mammorna blir mjölkade av maskiner som skadar dom, och deras bebisar får bajsmat. Yeah. Sen vet jag att det finns många många hemska o konstiga saker som händer människor men dom grejerna har inte samhället hjälpt mig med alternativ ännu.. Så det minska jag kan göra är att bli vegan- borde inte va så svårt men det tar tid att börja associera maten med vad det verkligen är.

Och så handlade jag på primark. jeeez. Det är en grej som man måste göra när man kommer hit! Jaaaaa jag vet. Blev fint påmind av Camila som shama mig på whatsapp.

Ok enough with annoyin stuff – i did not make you read this haha

sleep time… heres some pictures.

IMG_7209

IMG_7180

Bilen man klippte sig i 🙂

 

Thanks for reading… ❤️

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar