SJUK

Hej hej snygging!

Min käre syster gav mig en liten present. Jag fick gå på Spaaaaaaahh.. Tränade innan, sen bubbelpool o bastu! Jätte skönt.

Look at that glow =/

oooch..vart jag än gå så kommer min fina KI väska med mig!

Sen blev jag ju sjuk efter det. KLOR KANSKE??? En fet UTI- det finns ett inlägg på det! Kommer nog flera. Har man en så kan man få många. Många. Mååånga… fastna på toa från 00-05 på morgonen till AB kuren skulle kicka in-JA det är alltid samma culture på mig. och det är rätt. Sen skulle man jobba kl 8.30. It was a good day! NOT. Sen tillkommer problem efter antibiotika IF YOU KNOW THEN YOU KNOW. Hade tur att det kom på natten för skulle det kommit på morgonen skulle hela alltet krascha! Ingen behöver mig på natten så jag kunde stanna där och tycka synd om mig själv utan att låtsas må bra.

Sen gjorde jag en fin pastasallad och la in champinjoner.. som jag kanske inte tvättade bra.. maybe? men ja magen mår ju inte 100..den mår inte änns 20. Så jag har mått som en lilltå som slår in i nått jäkligt hårt..med spikar på.. men livet går ju vidare. Har jobbat, vart i skolan, haft patient, assat, och vart en MAMMAA men egentligen bara behövt SOVAAAAA! Hur gör jag?? joooo jag vet att folk har det svårare och kanske skulle föredragit min situation så då får jag bara kööra! Och det ända jag inte klarar är feber eller UTI! resten går att lösa!

Lite svårt det där med att va sjuk i skolan. Man missar jätte mycket jätte snabbt. Tyvärr. MEN HÄLSAN KOMMER FÖRST så om du känner omgäääd I will die..then dont push it. Jag måste ändå upp och leverera mamma varje dag så jag kan lika gärna göra allt annat också =) Meanwhile Ive tried to make myself feel better..typ:

Kamomillte med GURKMEJJAA! GROSS! DONT DO IT.

Kanelbulle på kanelbullensdag…GOTT men sugar when ill? hmmm

Jaja…Innan allt det här kickade igång hann jag iaf at gå till HÖSTMARKNADEN på SKANSEN! regna gjorde det med mysigt var det!

 

Tack för att du läser!

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar