SOMMARLOV PÅ RIKTIGT

Nuuuuuu kan jag njuta guilt free av min sommar! Fick resultat från sista tentan igår och…. BÄÄÄÄM i passed med ett fint G! Va i parken med syrran och barnen och så fick jag mail…and there it was. My hard work payed off. 1a året är klart. Med barn. Och bara ett prov va 60% resten över 75%. Med barn. Såååååååååå yes I am proud of myself. Im allowed to be. Om ni bara visste hur länge jag har väntat på att bli intagen. Man kanske tror att jag har mått dåligt över plugget men tycker faktiskt det har passat mig att plugga med barn. Jag har fått njuta av bebis utan press att gå tillbaka till jobbet. Jag har fått kämpa och planera min egen tid men har gjort det jag har velat göra och därför har just plugg o barn funkat nice. Sen måste man ju vara super tacksam att KI och att mina klasskamrater har varit ok med att jag har komit in med bebis och att jag har kunnat ha honom även vid presentationer!

Jag är super super super glad. Hela familjen åkte in till Solna och hämtade min tenta =) behövde ju se stats- hur klarade jag denna tenta? well I surprised myself! Hoppas det gick bra för alla och om det inte gick bra så kommer det gå bra vid nästa tillfälle.

Nu finns det hur mycket som helst att se fram emot. Ny schema, nya kurser, nya utmaningar. Dessutom nya studenter- I look forward to helping min 1a terminare =) Har inte vart så duktig med päron som pluggar men det hoppas jag att jag kan ta tag i!

Jag fick fira lite genom att gå till kickboxningen. Har saknat det hur mycket som helst. Ska se om jag kan gå 2 ggr i veckan iaf. Om du gillar att träna hårt, challenge yourself och ha super roligt så bör du testa kickboxning.

Måste nämna att hela grejen med att sluta äta kött blev super svårt när jag va hungrig och fick lukten av syrrans köttfärsås..and grilled chicken, and my husbands fläskkotletter (syrran lagade en god linssoppa till mig when she realised i was about to break. yes shes the best….men just när jag ville ge upp hela grejen så skickar världens bästa fitness coach och MMA fighter och kompis, Camila, ett mess om att jag bör se ”what the health”. Now jag tycker den simplifierar mycket men oavsett så vill jag inte äta kött och vill ta bort ost, fisk och ägg långsamt med säkert också. Wish me luck. And watch it if you can…

Nu borde jag skriva till kompisar som jag har neglected av misstag och sen är det movie time.

HEJDÅ!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar