Sommarlov. Så nära…

Parod parod parod!

Det har varit lite tyst från min sida nu. Jag har en tenta kvar sen är allt klart och godkänt!

Bara en till tena på ons kl 13. Jag har fallit ur mina rutiner att plugga på kvällarna då det är helt enkelt skönare att koppla av. När lillen är ledig på helgerna så är det stranden som gäller och massa mys på dagarna och när han har förskola så pluggar jag från 10-14. Det mest effektiva är ju att plugga med fellow students. Förklara saker och repetera- inget går lika fort, och då blir man lat närman pluggar själv.

Dom Goda nyheterna för min del var att jag fick jobbet på den klinik jag hade ögonen på dom senaste 3 åren och där kommer jag vara i augusti! Ser fram emot det.

Sen är ju planerna inför sommar att jobba så mycket som behövs och inte mer och sen hänga med sonen min! Strand, park, skansen, juni backen och massa museum! Ska bli jääätte skönt att inte ha nåt som ligger kvar på axlarna! Börjat redan lite smått med stranden och mata ankor o va ute på cykelturer.

 

Nästa termin tror jag kommer bli den största challengen med examensarbete och massa kurskrav på kliniken…

Vi var precis i England och hälsa på mina föräldrar. Hann med en catch up med mina kompisar. Avkopplande med lite pub häng. Cant get over att min double GnT kosta 5 pund. Tur att man inte bor kvar =P Men man saknar ju att vara hemma…

 

 

Innan jag avslutar idag vill jag bara säga att ni som ska plugga bordegå med i bostadskö..specielt sssb. Då finns bostäder i flempan eller så kan ni bo i lappis…its the best…

 

Jag återkommer efter min tenta på onsdag! Håll tummarna för mig..until then FOKUS!

Puss o Kram,

Tack för att du läser…

Glöm inte att följa ig: yourfuturedentistawaz

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar