SOMMARLOV

Vart tyst ett tag från mitt håll. I know. Har haft så mycket lov! Ha.ha. not!

Så vad gör Awaz. Jobbar varje dag från 8.30-15 med världens finaste gäng på mitt gamla jobb på Cepheid. Jag testar prover som säljs till sjukhus sedan. Quality controllaar..

Jag tackade nej till jobb på folktandvården då det vart tufft med tider för oss timmisar nu med corona! Men nu är allt back to normal där men det får vänta till höst.

Thats it. Nej ljuger såklart. Går på sommarkurs på SU också. Inget tandläkarrelated! Men ökar min kompetens på andra fields. Fick 85% på första tentan =P Vet inte om man ska skriva mycket mer om det. Men det är bra att broaden your horizon! Distans utbidning det med så det passar super fint..

I augusti är vi tillbaka i skolan och jag är såååååå nyfiken om hur det blir. Hur mycket klinik! Tentor? Zoom? I go crazy…

Här är lite bilder från sista dagen..

Klassiska hissbilden- om du börjar på KI then you know =D

 

Came quite far på vår ortgrej…

Assade/auskulterade en grym tandläkare på ortodonti avdelningen. Jag kan officially ta bilder själv tack vare honom (man brukar va 2pers- en som håller speglar, den andra tar bild) Och dom va flawless. I wish I could show you. Auskultera auskultera auskultera! Har gick också igenom vissa komplikationer och deras arbetsgång.

 

Nu är det dags för Nattning!!!

Good night darlings,

 

Tack för att ni läser!

 

 

 

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar