Spoke to soon

Remember when I said you never know?

Let me tell you about the past few days…Vi (familjen) åkte till Skottland på en weekend. En tjejkompis till mig gifte sig (från högstadiet). Hon är indisk och han britt, så dom hade bokat slott och temat va indisk/skotts bröllop. JÄTTE FINT par, JÄTTE FINT bröllop.

IMG_9831.JPG

Det är den ända bilden jag kommer visa haha.

Ceremonin missade jag en del av. Bebis började prata högt så min man fick ta ut bebis. Då tänkte jag- Nice! jag får va kvar o bli tårögd. SUDDENLY. ”Mamma”.. ”MAMMA” högre o högre vid dörren så jag fick springa ut också. Efter oss kom det 2 barnfamiljer till som inte lyckades vara med heller. Vi fick en sneaky kaffe iaf och barnen fick leka 🙂 Hela dagen, mingeln, middagen va sjukt lyckat.Jätte glad o tacksam att vi fick fira dagen med dom och jag fick till o med catch up med några andra gamla klasskamrater som jag inte sett på 10 år och min man fick träffa en annan del av mig kändes det som. Jätte god indiskt mat- allt vegetarianskt och mummsig efterrätt:)

Där vi stanna under helgen va ett annat slott. Jätte fint. Jätte jätte fint. Fanns dessutom pool så vi passa på att bada innan bröllopet. Frukosten va också perfekt. Ahh.. so ok vi gick hem innan först dansen och tårtan för att det va för sent för lillen. Kom hem and we all went to bed. Next thing så har bebis fått feber. ÄNDA resan jag gått på utan ipren och febertermometer och då händer det såklart. Morgonen packa vi allt, åt frukost och drog till flygplatsen, baby and me got searched 😂, min väska blev searched också (glömde att det fanns alcogel där),  köpte febernedsättande, tog bebis till toan och insåg att jag har råkat checka in blöjjorna.  Quickly to superdrug innan vi båda blev nerkissade för att köpa blöjjor. På flyget sov bebis hela vägen.  Sen kom vi hem och like we suspected so va det vattkoppor. Förväntade mig inte att det skulle bli så mycket utslag men there it was. Inget på palms eller feet eller i munnen. Finns utslag vid hårbotten också so we figure that its not hand foot and mouth (höstblåsor).

På måndag morgon hade jag fått 1 timma sömn. Min man tog över så jag fick sova en stund. Innan jag blunda såg jag mail om att resultatet va ute för tentan. Tänkte oo va skönt lite bra nyheter. I was wrooooong. Fick en fat fail på min siffra. Som jag såg när jag vakna. Im not very good with bad surprises. Is anyone? Hence förväntar mig det värsta för att slippa bli så besviken. Men nu är det jobbiga att jag inte har någon anning varför det blev så. Så trött som jag va ringde jag upp läraren och fråga om det va rätt betyg på siffran hehehe yes Im an ass. Jag ska dit och hämta tentan och se vad jag har gjort för bajsmacka. Det tog mig hela dagen att kunna släppa irritationen på mig själv. Det man vill göra är att bara sova bort dagen men så funkar det inte. Det är bara att take it like a woman. Dessutom är det inte jag som har vattkoppar. Feel so bad for baby men bättre att få det nu än sen.

Lekte hela dagen och gosade! Put baby to bed and continued revising för torsdag. Även om jag får missa tentan så är jag redo. Febern är borta och utslagen börjar tårka ut. Men ingen förskola tills jag känner att bebis mår bra. Inte sådär. Utan bra.

More updates efter jag plockat tentan. Min hjärna vägrar acceptera att jag har gjort fel tills jag ser den. Så säker va jag.

Bye for now…

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar