Tacksam

Det blev en sen kväll. Som tur är så har jag inga föreläsningar imorgon..men jag blev lite inspirerad att skriva ett avslut för Oktober 2016 so here it is. En äldre terminare frågade häromdagen vad som är viktigt för mig att få ihop studierna och att vara mamma. Mitt svar är och var sömn och att ha folk runt om som man litar på. Men en sak som jag känner att jag måste skriva om är hur viktigt det är att ha klasskamrater som är fina. Allt ifrån snälla ord, öppna dörrar när jag har vagnen och hjälp med att roa bebisen när jag behöver nån minut, till att vara så lätta att prata med.

Jag har haft flera job, pluggat i olika skolor, träffat mycket människor i mitt liv (known to be social) och alla jag har träffat hittils i min årskurs samt äldre terminare har varit underbart lätta att umgås med. Aldrig känt utanförskap eller känslan att jag inte är välkommen. Det gäller föreläsare också men känslan av tillhörighet bland klasskamrater när man känner sig vulnerable at times är worth guld. What do i feel vulnerable for? Jag har alltid varit en well behaved student. Tycker det är viktigt att visa respekt till föreläsare och klasskamrater. Så när en bebis bajsar högt mitt i en tyst föreläsning (till exempel) så känner man sig 1. Väldigt glad för att bebis har bajsat (oh yes its the best :D) 2. att man stör föreläsningen och hoppas på att folk inte vill döda mig för att jag gör det jag gör (bringing baby to class). At the end of the day så vill jag inte miss out på viktig info. Och skulle jag lämna min son pga skolan skulle min själ get torn apart (dramatic much? not really :P). Men som sagt är alla helt underbara 🙂

Just ikväll har varit en tuff kväll. Pluttis somna nu och igår natt fick jag vakna lite oftare och började kl 9 i skolan. Att få ett meddelande som peppar means the world.  Och precis det fick jag. Kanske inte bara är så på tandläkarlinjen på KI men they sure know how to pick their future dentists.

Happy halloween…

image

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar