TAPIL 2018- intervju

Jag har vart lite seg sen 130års grejen måste jag säga. Jag skriver mer om det i nästa blog. Det här är viktigare. Jag har fått lite frågor om intervjun så here it is…

För er som skrivit TAPIL- WELL DONE! =) Kanske känns som att det inte va nåt men det är ett stort steg att dyka upp på tillfället och satsa på något som eventuellt kommer påverka hela ditt liv (till viss del iaf)

För er som kom vidare… WELL DONE AGAIN!!

Nu är det ju dags för intervju. Jag va på visning i lägenheten vi bor i nu, gravid, när jag fick beskedet för 2 år sen och trodde inte mina ögon. So I do get the excitement!

Jag körde lite brittisk stil på intervjun. Kortklippta naglar, svarta byxor (my preggerspants, va ju 8 månader gravid), håret uppsatt, lite bronzer, lite smarta skor, och en randig skjorta som va lite lös så man inte såg magen så mycket. Tog med mig min biomedicin examen (helt i onödan) och LEGITIMATION (think you need it om jag minns rätt). Look presentable.

Man har intervju med 2 personer (lärare i skolan). Man vet aldrig vad dom kommer fråga eller nåt men det viktiga är att vara sig själv. Ta det lugnt och du får tänka lite innan du svara. Jag har hört att man kan uppleva det som att dom försöker få dig att bi nervös genom att stirra eller vara tysta men om det är så så får ni igen bara ta det lugnt. Dom är människor också och om det är så att dom försöker få dig att bli nervös så  är det bara att igen TA DET LUGNT =) I värsta värsta fall så får du ansöka nästa år. Jag va 28 när jag sökte. Mamma va 34 med 3 barn när hon började så take it easy. Just take it easy.

Inte så mycket man kan göra för att förbereda. Jag hade en väldigt skön intervju (tycker jag). Pratade om hur mitt liv har varit. Studier i England, och vad jag gjort och velat göra etc. Så jag upplevde inte det som stressigt… eller jo nerverna va ju där men inte att dom triggade igång dom utan det betydde så mycket för mig att jag va bara nervös att det skulle gå dåligt. Jag råkade tom lämna kvar min telefon i rummet så jag fick hämta den efter intervjun, sen fick jag hämta biomedicin examen pappret också för jag hade glömt den med…(yes…klantigt, embarrassing men det gick bra ändå).

Så. Va dig själv. Tänk lite innan du svarar. Tänk att dom är på din sida. Dom försöker ju inte sätta dit dig.    Varför KI? Jag delar inte med mig av vad jag tycker är viktigt för det är vad jag tycker är viktigt. Du får säga dina egna anledningar till varför du sökt till KI om dom frågar. Tror om ni läst min blog så är det mycket jag gillar med KI =D.

Thats that folks! Om ni har fler frågor är det bara maila! För övrigt så va jag på flashback så himla mycket för att bolla med andra om när resultaten skulle komma ut med andra som skrev TAPIL.

 

LYCKA TILL!!!!!!!

 

 

4 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar