TAPIL och HP

Fick super tråkiga nyheter om att HP och TAPIL blev inställt. Vet att ni först blev besvikna på att  Högskoleprovet blev inställt, och nu TAPIL också =(

Jag hade blivit jätte besviken so I feel you. However så är det viktigt att se the bigger picture. Ni vill inte riskera att smitta eller bli sjuka just nu, och åtgärderna är ju för att skydda och inte för att vara jobbiga! Jag vet, jag vet, det känns jobbigt ändå. ÄNDA vinkel på hur du ser på situationen.

Ni får ta chansen nu och verkligen förbereda inför nästa år. Auskultera. Auskultera. Auskultera! Se om det är yrket ni vill söka till (jag tvivlar inte på det). Bli duktiga på att skriva uppsatser. Jag såg att dom har ändrat så fokuset ligger mycket mer på hur uppsattsen är skriven! Sen används levnadsbeskrivningen som ett komplement.

Plugga nåt annat under året eller jobba! Öka livserfarenheten! (när an kan gå ut igen)

Jag var 28 år när jag sökte. Det finns dom som är äldre än mig också. Så ta det lugnt- tidsmässigt är det lugnt. 

ALLA är besvikna just nu på ett sätt eller annat men det är SUPER VIKTIGT att komma ihåg att saker o ting skulle kunna va värre. ALLTID. It could always be worse! Och sen när det blir sämre önskar man att man uppskattade dom här tiderna. Så vänta inte tills det blir sämre för att uppskatta din situation! You got your health? roof over your head? food on your table? friends?

DONT YOU DARE GIVE UP!

Jag finns här om ni har frågor! Eller för roliga/tråkiga kommentarer! 

Skickar massa super energi, lift yourself up!! Nästa år kommer snabbare än vad du tror.

För dig som söker till tandläkarutbildningen- tveka inte att skicka frågor. Antingen här eller IG @yourfuturedentistawaz (denna konto är privat, men man når mig lite snabbare där =) )

 

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar