This week…

Under termin 5 får man en grupplärare. Man ska få stöd och dom ska ha lite koll på en under utbildningen from now on. So Ive been a little bit stressed. I booked in for a meeting för att prata om det som jag tycker är svårt etc. Min grupplärare var väldigt hjälpsam. Hade möte i typ 15min och hon fick höra hela mitt liv på 2min =P men hon gave mig bra råd som jag tog tag i med en gång. Nu känns allt bättre. Honestly. She probably thinks Im crazy though.

I skolan har vi börjat med sjukt roliga saker. So far har det här varit den roligaste terminen. Vi har haft karies demmor. Där fick vi fylla 2 tänder i stolen (berätta det här tror jag). Här är bild på oskar som jag lova…

Idag fick vi torrlägga i par. Challenging men skit kul!..heres a picture of me and the best klinik partner man kan ha.

No shame =P

Sen har vi börjat endo preklin…. THE BEST so far. Man har tittat på tandläkare göra 1000000 rotfyllningar och velat göra det själv. Det ser väldigt roligt ut, tycker jag. Så nu börjar det. Endo weeheey…(not as easy as i looks)

So far:

so not so far =) Idag sa min lärare: Du ligger i fas och eftersom det är fredag eftermiddag kan du gå hem o hämta ditt barn tidigare. Now THAT brings a tear to my eye. Uppskattar det så mycket. So I did. Ran like a crazy person.

Jag tecknade på fitness 24/7 i somras och bestämde mig för att testa den i flempan. Väldigt fresh. Så jag tänkte köra lite på base (free) och 24/7 (170kr/mån) när jag tränar. I veckan körde jag 3 utav 5 lunch pass som va målet. Löpning och fys. Idag va en fail dag. Jag va jääätte sugen på NANCYs…yum yum in my tum tum. Chevre o valnötswrap med honung, med god knows what röror som smakar mums och sallad (75kr!). Och roligt sällskap! Om ni går o äter i nancys: räk och hummersås pasta eller den här wrappen. mm mm mmmm…

 

On that note…enjoy your weekend!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar