Tredje Advent. Nytt schema

  1. Fick precis se vår nya schema för T6. T6. En gång till. T6!!!! Här är länken för schema för kursen för olika terminer. Ni kan kolla lite och se hur våra dagar ser ut =)

se schemat här

Jag trodde det skulle bli illa men det är faktiskt inte så farligt. Tänker så om varje termin men så löser det sig. Men måste sätta igång med tentaplugg innan terminen börjar 21 januari.

Extra:

4 Mars öppnar ansökan om TAPIL. Så man måste ansöka via antagning.se OCH skicka in TAPIL ansökan. Do not forget to do both!

https://ki.se/utbildning/alternativt-urval

https://pingpong.ki.se/public/courseId/6128/lang-sv/publicPage.do?item=18214175

Jag rekommenderar starkt än en gång att man går till en klinik och auskulterar så att ni är säkra med ert yrkesval. Sen är det ju inte att man ser allt på en dag men man får en feel. Man ser lite av hur en dag ser ut och man kan ställa frågor till tandläkaren och sköterskan…och receptionen.

Jag jobbade på folktandvården i fredags och JAG ÄLSKAR det gänget. Jobbade även på mitt gamla jobb och JAG ÄLSKAR dom också!

Jobba på sterilen. Fick hoppa in och se när dom sense testade en tand på akuten med el.

Tricket är kanske att man lyckas få variation i livet och kan göra allt möjligt så ingenting blir tråkigt. Funderar starkt på att göra klart min antropologi också efter tandläkarutbildningen. Skulle hjälpa med allt. Men nu ska vi inte tänka så långt fram. För då känns livet kort och att man inte hinner med allt =) En sak ska ni veta. Jag är glad över att få vara kvinna i Sverige. Det kanske känns som att vissa möjligheter är en självklarhet men så ser inte världen ut. Greatful every single day.

 

Aja. Som sagt jobbade på 2 jobb i fredags. Kom hem kl 02.30. Så på morgonen så fick jag och min son indulge in this:

 

Skäms inte. Skriv gärna kommentarer och frågor. Blir glad när man får lite feedback =)

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar