UK continued…

Jag känner att jag borde dela med mig av saker jag njuter av här…JAG njuter av 🙂 you might not share my opinion…

Mat mässigt så älskar jag en sunday roast. mmm mm mmm hade ingen kött denna gång men jag njuter nog mest av grönsakerna, yorkshire pudding och gravyn mest…såååå gott. Ska börja fixa det på söndagar hemma.

img_7392.png

den här bilden är googled 😀 glömde ta bild på tobys!

Sen kanske jag har nämnt Jack? Han har jobbat i en jacket potatoe kiosk sen vi flytta hit varje tis, tor och lördag. Cheese beans and coleslaw… vegan goes out the window. Tänkte faktiskt på det och man måste ju säga bye bye en sista gång 🙂 Så jäkla gott – picture dont do it justice.

IMG_7251

Åt upp min mesta av min mammas också… cant stop wont stop…

Sen finns det cheese and onion roles som jag älskar…nothing special. but they are… to me haha.. perfekt.. igen måste säga hejdååå!

IMG_7303

Morrisons baby…

Min bror tror inte jag kommer klara av att vara vegetarian let alone vegan i ett år. He thinks im going to tap out.. Cellerna i min kropp skriker för kött tydligen 😀 Såååå klarar jag av det i ett år så är han skyldig mig en god vegan meal 🙂 I dont think ill have a problem. Japan. Om jag åker till japan dåååå kanske jag kommer floppa… köttet är nåt helt annat. shabushabu mm mm mm…

Lite off mat en sväng. Jag vill ha loupes. Dental loupes. Tror jag har hittat ett bra par. Tror jag. Många engelska företag som söljer till bra priser. Måste kolla med äldre terminare och han som jag askulterade hos och vänta till swedental…Sååå exciited. Tycker man bör ha dom och sina working shoes till kliniken.. then youre set.

Hört om studentloupescompany? let me know!

Where was I…Ah UK. Vi är i en liten del men det är England för mig 😀 Har erfarenhet av London också men den staden är för stor för att säga att man känner den. You think you know.. but you really dont 😀 Det har vart nice här iaf. Saknar bara min fina man som stanna hemma denna gång. Men vi kommer njuta av en sol semester snart 😀 Varmt väder har vi haft och bondat med familjen- det viktigaste när man är här.

En rolig sak som sker nu är att kompisar börjar prata om deras tänder med mig ..mer än förr. Nu får jag seeee… 🙀 so much fun…så måste verkligen jobba hårt så mina framtida patienter får den bästa möjliga vård sen – Motivation 🙂 Kompisarna i England har hört mitt tjat om att bli tandläkare sen länge tillbaka. Förr frågade dom mig lite så jag kunde fråga mamma som är tandläkare och några gick till henne för akut behandling. Men nu så väntar dom på mig 😀 – dom får åka till sverige!

Bring on T3! Toodles…

IMG_7345(£10 shades tk max- baby får ÄNTLIGEN röra mammas solglasögon and loves it ! )

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar