Vad händer i Mars?

Lets Talk

Jag pratar oftast öppet om det mesta men vissa saker men håller annat hushed på bloggen för it isn’t relevant. Men nu känner jag att det blir relevant.

So lets talk about this month and then march..

Feb: Det positiva. Och allra viktigaste hälsan. Im happy att dom i min omgivning mår bra. I would say thats it like its nothing men det är faktiskt en stooooor positiv grej. Tak över huvudet o mat och allt. sen kommer det negativa…

Grandma passed away. Konstant konflikt över skräp med exet. Inblandning av jurister. Bostadsrätten. Överdrivet i skolan..probably isnt men det känns så.

När man går i skolan, jobbar, mammar så är allt frid o fröjd. Men det är mycket. Så då blir det så att sånna grejer gör så att energin går åt ordentligt och fokus tappas. Februari, preklin månad. Jag är fortfarande inte klar men kämpar in i det sista. Positiva är att lillen mår bra.

Mars. Fullföljd av skilsmässa (wondering why it should be so difficult to separate!), Sälja lägenhet, fixa lägenhet, mäklare, tjaffs, födelsedag (yes it counts), DBM tenta, Protetik tenta, börja examensarbete, jobba…

Har inte haft fokus för att plugga. Försökt men vart för trött. senaste veckan rök träningen också. Hjärnan behöver vila helt enkelt. Måste alltid vet sina limits.

 

The plan

DBM kommer helt enkelt inte gå bra imorgon. Sen satsar jag på protetiken istället för en confidence boost. Sen tar jag tag i DBM efter igen. Då kan jag hantera allt annat också känner jag. Mars kommer bli den månad som jag betar av saker. Bort med allt mörkt. In med ljuset.

Fan vad jag ÄLSKAR våren.

 

1 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar