Vad händer nu?

Mitt liv just nu är shambles. Telefon problematiken va en sak (den blev snodd) och är ett pågående probematik och med det kan jag ge er ett tips. Satsa på att ha en gammal lur hemma + den du använder because my god is it annoying när den blir snodd och my god are försäkringsbolagen långsamma. Fast med en gammal lånetelefon som presterar lika snabbt som en sköldpadda som är på sömntabletter. Mindfulness övningar sker dagligen.

Jag har fått diagnos för ryggen som har vart paj sen förra helgen. Trodde det va en vanlig ryggskott som jag kan få ca 2 ggr per år men denna gång va det lite annorlunda. Valt att gå till en grym sjukgymnast denna gång som satte diagnosen: segment rörelse smärta. disken är tydligen lite förskjuten pga att jag är överrörlig och har kört apparently övningar i samband med träning som har vart heeeeelt fel. Mycket vridningar då. Lösningen? VILA! om ni har läst min blog så vet ni att jag älskar min träning. Ni kanske har fått för er att det mainly är pga att jag har mål men så är det inte. Träning är livet. Hög intensitet träning. Med galen musik. Så besked att jag ska vila 2-4 veckor för att reducera smärtan är som en käftsmäll. Men smärtan är overwhelming och konstant och måste försvinna. Bara ta fysioterapeftens råd och bita ihop.

För dig som ska jobba inom vården. TIPS. Nu kanske ni är unga och inte har behövt vara med om att bli behandlade. och hoppas det kvarstår. Men den dagen- när du har ont och behöver hjälp- kolla vad för behov du har när du blir bemött och se hur du skulle behandlat din patient. Så lärorikt att kunna va på andra sidan för att sen kunna ge dina patienter den trygghet dom behöver.

ALSO look after yourself. Men tandläkaryrket är ergonomin så viktigt. Jag har flera behandlingar nästa vecka och jag kommer verkligen behöva tänka på hur jag står och sitter för jag har ont. MEN det borde jag alltid göra!! Sa nån ta ledigt? Inte nu. Det hjälper inte att vara oproduktiv hemma. Rather deal with the pain.

Restrictions. Restrictions.

Oral radiologi tenta ska vi ju ha på onsdag. Alla blev super oroliga nu med tanke på att covid is on the rise. Läraren presterar här med att byta till en digital tenta hemifrån. Dock så ändras kraven och blir hårdare när det gäller godkänd gräns. Hellre det än att gå in och skriva den måste jag säga. I en ideal värld så skulle dom som är sjuka stanna hemma men med press på att klara tentor så väljer vissa att gå in ändå- oj oj oj – säger ni men när man har tentaångest och har pluggat och är genuint rädd för resttentor så är det faktiskt inte så konstigt- AVRÅDER alla ifrån att göra det och jag vet att alla tycker det är fel MEN än en gång, verkligheten är så att man kan känna sig tvingad till att komma in och göra tentan om det inte är digitalt. Så tack KI för att ni tog det beslutet för oss.

Boende

Finaste Lappis. Student lägenheter av top notch grade. Stängde av vattnet idag. Tills på måndag. Yes. No water. Vi får gå och fylla på hinkar och flaskor. Ingen förvarning. Bara sådär, efter en hel dag på skansen så kommer man hem med sitt barn till inget vatten. No words. I will just leave you with…

When life gives you lemons you just have to make lemonade!

HAPPY HALLOWEEN DARLINGS.

 

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar