Välj ingen annan Uni…

Det här är ett KI inlägg. Känner att det var ett tag sen jag skrev fint om universitetet som blev min fairy god mother/father…Fairy god hen? hahahah feeling creative. Ok kan väl lägga in hur mycket jag älskar sverige också. Stockholm. Världens finaste stad.

Lärarna på KI. I appreciate your teaching methods. Especially under seminarier och kliniken. Om det inte syns så vill jag att ni vet att jag admire your knowledge and patience. I appreciate your support and communication. Jag har inte känt att jag har blivit missad, not heard, not seen. You seem to be one step ahead och tar hand om oss elever (och patienter). I appreciate that you have different opinions. Det är grymt att vi får utvecklas med olika synpunkter, och tekniker. Jag gillar också att vi får kritisera och får feedback: reflektionen efter klinikpassen! Guld. Tack för att jag får ha barn och studera. Tack för att ni har förståelse. Tack för att ni inte undermine my potential because of it!

KI. Tack för att ni har en sån upplägg som ni har. Hands on. Experience is the key. Passar dom mesta skulle jag säga =) Tack för att ni har anställt grymt personal på alla avdelningar. Tandsköterskorna och vår reception…Ni är bäst…. OCH Tack för att vi har fått nya units. Grymma.

Nu…Being a woman and Sweden. Önskar hela världen delade er ideologier kring barn och genus och utbildning och männsklighet generally. (now now I never said theres no room for improvement men jag har inte sett nåt land som har gått längre. Har du?) Please dont change.

Ok ska jag sluta med all kärlek?

Vi har börjat protetik. Hade samtal med kursansvarige idag efter en grym seminarie som triggade igång all kärlek =). Snart börjar preklin för protetik då kommer jag uppdatera och visa hur vi jobbar då!

 

Skriver snart igen!!! Glöm inte. KI. The only way.

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar