Yes, Yes and Yes

Yes I only just wrote yesterday.

Yes I passed the exam.

and yes I should be studying.

Så lättad av att få gk på den här tentan. Gick till skolan tidigare och körde en genom gång (som räddade mig ) men en klassbuddy. Va i en super bra grupp också där alla ville prata 😀 alltid roligt då. Läraren gav oss till och med lite utbildning på plats också så man lärde sig lite till. Vart så nervös innan och sen när jag började svara på frågan så började jag må mycket bättre. Jag ville börja såklart. Tendency att må värre desto längre jag väntar. So Belly ache disappeared. At one point I got so cocky I wanted to take another card- Yes I am an idiot 😀 Aja grymt iaf. Skulle inte hinna med rest på denna. Har nästa prov på måndag och det verkar som att jag har glömt allt helt plötsligt – märker jag idag. Och jag har nog aldrig vart så trött i mitt liv. Thats a lie. 100 billioner värre att vakna efter en night out. Så aldrig så trött utan alkohol? Eftersom jag vill behålla min hype så slutar jag plugga nu och ska sova så jag får en bra start imorgon. Har sjuuuukt mycket att repetera. Kan inte faila igen- it is not allowed by my exam godessess. I pray to them every night. Not really.

Jag har läst anatomi förr men OSOF va nåt helt annat. Glad att jag inte fick det tillgodoräknat. Det är jobbigt men my lord va man lär sig. Jag känner mig slut i hjärnan och sen hörde jag vissa gå in i mer detalj än vad jag visste på tentan. I think thats it- you read and read och rör knappt ytan. Kroppen. pppfft. So many parts and names. and parts… and names.. 🙂 ok i think you get it haha.

Wish me luck på måndag. Jag önskar alla som skriver den lycka till också. Önskar alla en trevlig helg. Önskar att vädret stannar som den är med massa sol. Önskar.. Im done. Nästan:

IMG_5647.PNG

too good..

Hejdå!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar