En ledig dag hemma i Gävle

Ja, varför inte ta och slänga in ett litet personligare inlägg? Så får ni se lite mer vem Linda Dahlström är och inte bara hur tandhygienistprogrammet är.

Idag hade grupp 2 klinikpass, så jag var ledig. Skönt och en J*VLA tur!! För det har snöat orimligt mycket här i ’’Norrland’’ de senaste dygnen så det är oklart om jag ens hade kommit till Stockholm idag!
Så vad gör en KI-student en ledig dag då?

Jag startade dagen med en sovmorgon, klockan ringde 8:30, då slog jag på ett nytt avsnitt av den dansk/svenska serien BRON. Oh herregud, har ni sett den serien?? Om inte – GÖR DET! Säsong 1 är lit!!

Sedan tog jag en snöig promenad till gymmet och mötte upp min pojkvän där, vi körde ett biceps- och tricepspass + 30 min kondition. Jag är en person som värderar träningen väldigt mycket i min livsstil. Jag har som sagt spelat innebandy från knatteålder till i princip nu (uppehåll mellan några säsonger). Jag slutade precis i mitt div1 lag Hofors IBK då det blev för mycket att pendla till skolan och sedan pendla 45min till laget man spelade i. Jag hann inte ’’leva’’.
Tänkte göra ett inlägg i framtiden om träning och att studera, om vilken viktig kombination det är.

Efter gympasset drog vi till stan och åt Kinabuffé. I Gävle kan man få en lunchbuffé för 79kr, det skulle va i Stockholm de va? 😉

Sedan blev det lite shopping. Två tröjor för 100kr som hade kostat 700kr till ordinarie pris. Vilket kap va?
Nu sitter jag hemma igen och ska plugga lite innan det är talang på tv!

Just nu är det inte överdrivet mycket i skolan, därför är det skönt att verkligen ha lediga dagar och inte fokusera så mycket på plugget. Och även att få nämna det till er, så att ni får se att man inte behöver sitta med huvudet i en bok 24/7 bara för man studerar på ett universitet!

Trevlig helg!

0 kommentarer

Relaterade inlägg