Glöggkväll med klassisar

Fira av alla skrivna tentor.
Fira att vi klarade det.
Fira att snart T1 är klar.
Fira att det snart är jul.
Ja, självklart måste vi få fira!

Förra veckan hade jag och mina klasskamrater en glöggkväll med knytistema hemma hos ena tjejen. Vi hade bakat eget julgodis och julbakverk, vi köpte årets glögg, blossas alkoholfria (alltid lika god), lite risgrynsgröt och julskinka såklart. Självklart hade vi julmusik i högtalarna medan vi avnjöt det ät- & drickbara och diskuterade allt som har med skolan att göra.

Detta är något jag varmt kan rekommendera alla studenter att göra. Ha lite vinkvällar med varandra, ut och ät en god middag tillsammans eller göra som vi gjorde nu, fira julen i förtid och att första terminen snart är över, två flugor i en smäll. Det är så skönt att bara sitta med sina klasskompisar och bara prata om allt som händer i skolan, vad dem tycker och tänker, vad dem tyckte om dagens föreläsare och hur tentan gick för dem.

Nu är det bara att ge allt i sista spurten innan julledigheten. 19 december är sista tentan för denna termin, Cellbiologi & Oral Histologi. Sen tar jag ledighet, och dra mig baklänges vad skönt det ska bli. Sedan är det redan dags för T2, hur stört?! Och då är det kanske dags för dig att söka in till Karolinska Institutet. Spännande…

I kommande inlägg tänkte jag göra en sammanfattning om den första gångna terminen, alla kurser vi haft, lite kort om dem och mina egna åsikter.

Så håll dig uppdaterad om du är nyfiken!

Här kommer lite frestande bilder från vårt julknytis!!

0 kommentarer

Relaterade inlägg