Ledig dag

Då har jag gått på helg för denna vecka. Superskönt. Väldigt härligt att få sova utan något tidigt alarm som väcker än. Dock så har min sömn den senaste veckan varit det sjukaste. Jag har sedan förra onsdagen vaknat ca 1-5min innan mitt alarm ska gå. VARJE skolmorgon!

Förra torsdagen hade jag klinik och eftersom jag jobbar ensam och inte i par så kände jag att jag ville vara på den säkra sidan och vara i tid, man kan inte alltid lita på tågen. Så istället för att åka 5:38 som jag brukar göra när jag har klinik så åkte jag i torsdags 5:08. På något sätt vet kroppen att man inte vill försova sig och man ligger som på helspänn och vaknar flera gånger under natten också. Känner ni igen känslan?

Hur som helst skulle mitt alarm gå 4:50, men jag vaknar 4:45. Fredagen lika så. Alarm 5:50, jag vaknar ca 5:48. Samma visa i tisdags, alarm 5:40, jag vaknar typ 1min innan. Och självklart hände samma sak igår också. Så j*kla sjukt??

Så summa kardemumma, jag har ju inte vaknat av något alarm i en vecka. Så denna morgon fick jag i alla fall sova ut och kunde vakna när det var ljust ute. Det är extremt skönt att ha ledig dag såhär efter många tidiga mornar. Det får en att kämpa lite extra då man kan räkna ned antal dagar tills man får sova ut.

Idag har jag chillat rejält. Sov till 9:30. Tog med mig täcket till soffan och kikade youtube och andra program medan jag åt en frukost. Nu har jag precis kommit hem från gymmet, körde ett ben- och rumppass så imorgon kommer vara en skön dag.

Resterande planer för dagen är att plugga inför vår kommande tenta nästa måndag och skriva på lite inlämningsuppgifter. När sambon kommer hem blir det lite fix med att lägga klinker i hallen (kommer bli så snyggt!) och kanske någon kvällspromenad. Sedan är det lite middagslagning och mys framför Wahlgrens värld, Efterlyst och Ex on the beach. Jag är en riktig dokumentär- och realitytorsk. Det är inte ens värt att radda upp alla program jag följer här haha.

Ha en fin dag allihopa

efterbild kommer senare, nu är bara golvet borttaget 🙂

0 kommentarer

Relaterade inlägg