Livet right now

Det kanske kan vara lite roligt att få höra hur mitt privata liv på sidan om studierna och pendlingen är – så varför inte göra ett inlägg om det här och nu.

Som vissa av er kanske vet så bor jag ju hemma hos föräldrarna här i Gävle men håller just nu på att hitta min första bostad, tillsammans med min kille. Vi har varit på några visningar och faktiskt lagt ett förhandsbud på en lägenhet – men blev nekade av säljaren. Sedan var vi med i den officiella budgivningen men då gick tyvärr priset över våran budget..

Men det kommer nya lägenheter!
Och vi ska faktiskt redan imorgon, måndag 5/3, på en ny visning (jag har studiedag imorgon också). Det känns så jäkla coolt, eller snarare ’’stort’’ att jag kommer göra min största affär under tiden jag är en student. Att köpa lägenhet. Åh, vad jag längtar till att ha min egna vardag ihop med den man älskar! <3

Jag har även gått och blivit med ett till litet extrajobb. Jag jobbar just nu frukost på Clarion Hotell Winn varannan helg. Det är så skönt att veta att några extra tusenlappar kommer in på kontot och inte bara CSN-bidraget, speciellt nu när man ska köpa en lägenhet å grejer!!

Alla har ju olika motivationer och ork i livet, men jag tycker bara det är kul att ha många bollar i luften och inte bara sitta i en soffa under en ledig helg. Så om du är lite orolig över ekonomin om du ska börja plugga (iaf tandhygienist på KI) till hösten så kan jag tipsa om att ha ett litet extrajobb på sidan om studierna.
Men som sagt, vissa tycker skolan är mycket i sig – medan jag både pendlar och jobbar extra för jag tycker jag har mycket tid över.

Annars flyter livet på bra och skolan lika så. Det känns så stört att jag snart gått ett helt år! Sommarlovet börjar verkligen närma sig. Under sommaren kommer jag sommarjobba på en FTV-klinik och även lite privat hos en tandläkare med. Men detta tänkte jag berätta mer om senare, hur det fungerar med sommarjobb när man studerar till tandhygienist.

Nu lämnar jag en finfin vecka och framförallt helg, bakom mig och välkomnar en ny vecka. Ledig imorgon och på tisdag börjar en ny del av MOD2 kursen – Cariologi (alltså karies) som fyller ut onsdagen och torsdagen med. På fredag är det klinikpass med patienter igen.

Hoppas ni får en bra vecka ni med! 😊


Min fredag i bilder klinikpass och sedan fredagsmys med middag och spelkväll hos en klasskompis i Haninge.

1 kommentarer

Relaterade inlägg