Profylaxsittningen

Igår var det dags för min första sittning (förutom sittningarna under kollot då) och gud så lyckat det var! Jag älskar spex, jag älskar mat, jag älskar att dansa och jag älskar att umgås med klassen – så det kan inte bli en mycket bättre kombo!

Denna sittning hette profylaxsittningen/tandhygienistsittningen så den var främst menad till oss tandhygieniststudenter på T2, T4 och POP (påbyggnadsåret), men även folk utifrån var välkomna och några nyfikna tandläkarstudenter kunde inte hålla sig borta.

Innan sittningen träffades jag och några klasskompisar hemma hos en av oss. Själva sittningen höll till på skolan och började klockan 18:00 med en välkomstdrink. Därefter var det lite mingel innan vi satte oss till bords.
Det som var så kul var att alla tandhygienisters programlärare – Sebastian och Nadja också var där. Därför kan ni väl tänka er att en del spex handlade om dom 😉.

Till middag serverades det kyckling + klyftpotatis + bea (även vegetariska och veganska alternativ fanns) och efterrätten bestod av den klassiska kladdkakan. MUMS!

Tråkigt nog försvann väldigt många när själva sittningen var klar runt 21:30, men vårt tjejgäng stannande mer än gärna kvar och dansade och spelade lite spel ihop.

Eftersom man inte är en Stockholmsbo så tog jag min härliga långa resa hem till Gävle efter sittningen och somnade skönt i min egna säng.

Om du är en blivande student – TVEKA INTE på att gå på sittningar, det är så värt det!! Jag älskar sån här typ av underhållning! Det går liksom alltid hem, även fast man inte känner personerna i T4 som det gjordes spex på – men man har väl sett några i skolan ändå 😊

Tack för en jättehärlig kväll alla inblandade och framförallt tack till alla som låg bakom och hade anordnat denna fina sittning!
Cred till er <3

BTW – det var klädkod maskerad på sittningen. Kan ni gissa vad jag och mitt tjejgäng var utklädda till? 😉 (Ledtråd Victoria Beckham saknas)

2 kommentarer

Relaterade inlägg