SOMMARLOV PÅ RIKTIGT

Tjoho! Då har jag äntligen gått på sommarlov, riktigt skönt! Dock har dessa jobbveckor varit väldigt roliga och inte någon tung belastning som man bara hoppades vara över så snabbt som möjligt. Väldigt lärorik sommar och tack alla fina kollegor för tio underbara veckor ihop!

På måndag, den 20/8, får vi äntligen tillgång till terminens schema. Som jag längtar! Jag hoppas på ett liknande schema som T2 då jag personligen tyckte det var väldigt ’’chill’’. Första dagen börjar vi i alla fall 12:30 med upprop, så mycket vet jag just nu.

Till er som nu kommit in på tandhygienistprogrammet på Karolinska Institutet väntar som sagt kollot om ca 1v. Jag har ingen aning om var i Stockholmsområdet ni kommer hålla till, men det vet säkert ni själva 😉. Åk, åk, åk!

Efter att ha kikat runt på https://statistik.uhr.se/ så ser jag att antagningspoängen som jag kom in via förra året, BI-gruppen höjts från 18.10 till 18.18. Även HP-poängen har höjts detta år. Och hela 1211st sökte in till tandhygienistprogrammet på KI! Stort grattis till er smarthuvven som krigat er in med dessa grymma betyg!

Hoppas ni kommer stortrivas på skolan och det är bara att höra av er till min mail om ni undrar något speciellt nu inför kollot.
Ha de bäst så ses vi i lokalerna i Flemingsberg framöver!

0 kommentarer

Relaterade inlägg