Livet nu: Studierna

KAAAAOOOOS.. trodde ni va? =)

Its actually calm. Det är mest i huvudena det bubblar.

Hade digital tenta 2/april. Den va så jäkla jobbig att jag va fast med tentan i 3 timmar och mådde som bajs i huvudet när jag va klar. Hemskt. Varför? Jo för jag gillar att skiva tentor förhand. Det går fortare för mig. Om jag måste skriva text på datorn så börjar man tänka på annat. Stavat rätt? grammar? och det är nåt med att stirra i en skärm som är jobbigt- förstår någon mig här? Am I old school? I dont know!

Som det ser ut är det digitala tentor framöver- som det ska vara! Det är högre passing mark. Denna tenta va på 80% och jag vet helt ärligt inte om jag nådde dit. Jobbigt. Men det får bli rest i värsta fall och sen får man vänja sig helt enkelt! Bättre än att åka kommunalt tycker jag.

Plugga hemma är också svårare än vad man tror men ändå skönt på nåt sätt.

Sen Har det varit seminarier online. Jag måste planera in detta bättre. Har vart svårt att ha min son hemma och planera in föreläsningar osv. Man tänker ju mer på 1. vad gör vi idag. 2. måste ta sig ut. 3. Vad ska vi äta frukost lunch middag

Dom här tre punkterna tar upp det mesta av min energi!

Sen är man i det här unknown- inte bara jag utan hela världen. Hur kommer allt utvecklas och när återgår vi till vanliga rutiner, och hur ser det ut då! Det bästa sättet att hantera detta är att inte hantera detta. Om du är som jag med kontrollbehov så är det sjuuuukt jobbigt. Det Bästa du och jag kan göra är att LET IT GO! En dag i taget. Kommer tankarna så förs dom tillbaka igen i sitt lilla vrå i the back of my mind.

EXAMENSARBETE MIT PHILIP!

Ja Phille och Almis (mitt ex klinikpartner och nuvarande vän) är ju kvar i Nederländerna. DONT WORRY! They are coming back soon…Men jg och Phille har ballat ur på facetime och gapat o skrikit och mestadels skrattat och fått gjort det vi skulle ha gjort.

Det är skönt att kunna skrika på varandra. Igen när man jobbar med dator och en person på telefon så kan det bli frustrerande. I vanliga fall håller man minen och kör. Men Philip och jag har ett sätt med varandra att vi båda blir tokiga men samtidigt effektiva.

Philip ringde när han satt och åt magnus mandel. Jag på min no/low carb diet told him to call back when he was finished!

Then when he called back så satt han och njöt av solen which was non existing in stockholm. Med denna minen… =D…Ja jag skrattade högt och va super avundsjuk samtidigt!

 

 

Min min när han inte svarade telefonen

Han fick ringa upp när han kom hem!

OCH nu är det påsklov…

 

2 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar