En till!

Score! 2 godkända tentor på termin 2. Måste sluta bli godkänd på saker innan jag får total hybris. Har ju tre (om)tentor framför mig nu så varför inte passa på att kugga i alla fall en?

Jag klarade alltså mikrobiologin. Ska bli spännande att se hur det kunde gå vägen, man får nämligen bara ett kodat besked med betyget. Tentan går att hämta på campus senare.

Det går till som så att man får ett nummer på sin tentamen som man får skriva upp eller på annat sätt ta med sig hem. Hittills har det funnits en del av sida 1 som går att riva av så att man inte glömmer bort siffran (vilket jag garanterat skulle gjort annars). Sedan inom 10 arbetsdagar dyker det kodade dokumentet upp. Där står det: 1. G 2. VG 3. U etc. Så får man leta efter sin siffra. Praktiskt! På min gamla utbildning fick man gå och titta på en lista där ditt namn och ditt betyg syntes och vem som helst kunde se hur det gick för dig. Inte ett lika bra system tycker jag. Men det är väl en smaksak.

Den här veckan har varit lugn, vi har haft en del online-föreläsningar som jag tyvärr inte kunnat delta i. Tråkigt när de ges live och inte finns inspelade som de brukar göra. Det funkar inte för mig, jag är beroende av att kunna styra dagarna själv. Hade de varit obligatoriska så hade Jimmy fått stanna hemma men annars är det viktigt för honom att vara på jobbet. 

Jaja, lite gnäll sådär, men värt att nämna att det för det mesta går att lägga upp som man vill. Jag har spenderat mest tid på att plugga inför anatomi och fysiologi-tentorna. Bra att hinna med det också. Nu tar jag helg i ett par timmar. För natten i alla fall. Om Frej vill sova dvs!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar