Jag ska planera så att jag slipper stressa

Jag ska planera så att jag slipper stressa, jag ska planera så att jag slipper stressa, jag ska planera så att jag slipper stressa.

Sitter det nu tror ni? Oklart säger jag. Kanske kan någon frivillig banka in de orden i mitt huvud så att jag slipper magsår.

Vi ska undervisa varandra i tvärgrupper om våra fördjupningsämnen som jag berättade lite om i förra inlägget, jag skrev om lika villkor. Idag klockan 12 var det deadline för inlämningen och igår klockan 23 lämnade jag in den efter 4 timmars plöjande. Jag hade alltså skjutit 80% av arbetet till kvällen innan när jag också hade min sista tid för att jobba med det. Bra jobbat! Men mitt manus blev klart och jag är nöjd och glad, återkopplingen dök upp imorse vid 09 och jag är grymt nöjd över det. Nöjd och trött. På fredag är det dags att redovisa! Håll tummarna för att det går bra för mig 🙂