Körkort!

Är för glad! Två försök tog det, men glad ändå. Skakade som ett asplöv första gången vilket resulterade i att jag inte kunde hitta dragläget. Det kostade mig körkortet den gången vilket är en aning ironiskt då jag aldrig haft några större problem med det förut. Men nu är denna huvudvärk över, och det har fört mig ett steg närmare mitt mål; att bli distriktsköterska! 

Jag hoppas på att kunna jobba inom äldrevården, och då åka runt och träffa personer i sina hem för att ge vård och utvärdera vårdbehov. Det är en kort beskrivning av arbetet, för att jobba som diskriktsköteraka behöver man först bli sjuksköterska och sedan specialisera sig. Här står det på KIs hemsida om den vidareutbildningen:


För att kunna åka runt mellan patienter så är ett körkort fördelaktigt. Men nu har jag fokus på att klara de resterande två åren av sjuksköterskeprogrammet! Det börjar bli dags att förbereda mig för termin tre, men först ska jag försöka överleva Frejs inskolning. Nästa tisdag är det dags. Hjärtat brister lite. Min stora kille!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar