Sommarprojekt

När man har ca hundra kilo energi så behöver man någonstans att rikta den. I vanliga fall är det mot mina studier och Frej, men nu under sommaren så blir det ju mindre. Därför jag tänkte ta körkort liksom. 

Att läsa teori går ju sisådär men att köra gör jag faktiskt regelbundet. Har en app men den konkurrerar med mina sociala medier och försvinner i bruset, så det börjar bli dags att trappa upp tempot! 

Eftersom jag har såååå mycket fritid (haha) så ha jag skaffat mig ett jobb! Wehå! Det är som vårdbiträde, ska berätta mer om det och lite tankar om det i nästa inlägg. Det har ju varit lite tyst från mig påbloggfronten, jag har verkligen tagit sommar. Nu ska jag skärpa mig i alla fall! 

Så vad har hänt sen sist? Jo, jag har firat midsommar! Min kära sambo knegar på och jag hänger med Frej hela dagarna. Den här sambon har tyvärr lyckats ha sönder sitt knä på jobbet, så vi väntar på besked om en eventuell operation. Han har spräckt menisken och det är svullet och ömt. Aj aj! Men han haltar på. Till och från jobbet, utan att klaga. Tur för världen att det finns sådana som honom, och tur för mig. Själv tar jag alla chanser att klaga. Skulle jag ha ont så skulle ni alla veta det. 

Hoppas att er sommar har startat lika fint som min, och håll utkik efter en liten video med yours truly på KIs Facebooksida! Spelade in en med min bloggkollega Isabelle nu i veckan. 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar