Om Linnea

Linnea Lin

Mitt namn är Linnea, jag är 24 år gammal och kommer från Linköping. Hösten 2015 påbörjade jag mina läkarstudier på Karolinska Institutet (KI) i Stockholm. I samma veva började jag även blogga för KI. Den 15 januari 2021 tog jag äntligen min läkarexamen.

Vid sidan av studierna har jag under läkarprogrammet ägnat mig åt en rad olika äventyr. Jag har till exempel engagerat mig som ordförande i studentföreningen Global Friends KI, som verkar för att integrera de internationella med de svenska KI-studenterna. Under de kliniska terminerna jobbade jag parallellt på ett healthtech-startup i Stockholm, vilket gav mig en värdefull inblick i näringslivet och techbranschen. Därutöver har jag noga plöjt mig igenom Stockholms restaurangutbud, gått på olika gratisevenemang och musicerat fiol och piano i amatörorkestrar liksom med vänner.

Följ med på min resa genom läkarstudierna, från start till slut. Få en inblick i en läkarstudents vardag, hur det är att plugga på Karolinska Institutet, hur det är att leva i Stockholm ur en students perspektiv och ta del av mina tips kring hur man överlever läkarprogrammet.

Om mig

Kategorier