Antagningsbesked nummer två och sommaruppdatering

GRATTIS alla som har blivit antagna till studier i höst!

Jag är säker på att det kommer bli en underbar resa ni ger er in på!

Här kan ni läsa om min första dag på arbetsterapeutprogrammet förra året och mina tips till en bra första dag. Jag kommer skriva fler inlägg inför terminsstart men vill redan nu tipsa nya studenter om att hänga med på kollot som kommer styras för er i september. Jag tänkte själv vara med och planera och tror att det kommer bli superkul! Framför allt är det ett bra tillfälle att lära känna lite folk i klassen!

Sommaruppdatering

Det har inte blivit så många blogg inlägg under juli. Främst beror det på att jag har jobbat heltid på ett sommarfritids i tre veckor och varit bortrest en vecka så tiden har inte riktigt räckt till. Men nu är mina schemalagda veckor av jobb över och jag har några veckor att reflektera och förbereda mig inför kommande läsår. Och skriva lite blogginlägg så klart!

Första veckan i juli var jag på festival på Öland. Jag och en av mina äldsta vänner sov i tält på tunna liggunderlag och med många lager kläder. Vi lyssnade på musik på både små och stora scener och gungade med. Området låg precis vid vattnet så jag badade varje dag, plockade blåbär på strå och njöt av Ölands fantastiska natur. 

Det var väldigt mysigt, men att sova i tält och ha människor och musik omkring sig dygnet runt tar på krafterna. När jag äntligen kom hem till min säng slocknade jag på två sekunder. 

Det märks att föregående terminers arbetsterapi har satt sina spår i mitt sätt att uppmärksamma och se på miljön omkring mig. Inne på festival området fanns en plattform med ramp för personer med särskilda behov så att de kunde njuta av musiken och se framträdanden. Men alla rötter på marken som jag snubblade över 54 gånger, hur lätt är det att manövrera de i rullstol till exempel? 

 

 

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar