Studentliv i Flemingsberg

Mycket av studentlivet på Karolinska Institutet finns på campus Solna där medicinska föreningen(MF) mest håller till och där MFs pub är belägen. Men man kan ha kul på campus Flemingsberg också!

Gym

BASE, gymmet på Alfred Nobels allé 23 till exempel har både gym och pass där man kan träffas och träna ihop. Det är gratis för studenter på Karolinska institutet och har öppet från tidig morgon till sen kväll varje sag i veckan. Vill man veta mer om BASE kan man kika här. 

Studentpubar

Utöver det finns det också studentpubar i Flemingsberg. Till Södertörns studentpub Söders Pub kan vi KI studenter gå om vi vill sitta och umgås under mindre studierelaterade former. Vi är också välkommna på ontodologernas pubkvällar innanför cafét i Alfred Nobels allé 8.  På ontodologernas pub, Rotfyllan (måste säga att jag uppskattar tandrelaterade namnet från ontodologerna) bjuds det på musik och umgänge. Det finns fooseballbord och härlig stämning. Har man tur eller lite koll kan man gå dit när det är temapub, som i för några veckor sedan när vi var där ett gäng på karaokepub! Väldigt roligt!


Här är precis när de öppnade vid kl. 17 första gången vi var där.

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar