Läsårssammanfattning 2.0

Ännu en termin har gått till enda. Ännu ett läsår. Det har varit en kamp men det gick även denna gången! Jag vill bara titta in och säga BRA KÄMPAT!! Jag vill även passa på och säga stort stort grattis och lycka till till alla som nu tar examen!! Jag önskar er alla ett fint framtida arbetsliv.

Detta läsår har för mig varit en riktig bergochdalbana! Jag har skrivit otaliga omtentor för en kurs som legat och släpat. Jag har varit på en otrolig praktik. Inom ett område jag absolut inte trodde att jag skulle tycka va något för mig. Vad fel man kan ha. Jag har även valt fördjupningspraktik till termin 7. Aldrig en lugn stund. Jag hoppas innerligt att ni också har haft en fin termin och ett fint läsår. Nu förtjänar vi alla ett ordentligt sommarlov för att komma tillbaka i höst med nya friska tag.

För min del är detta mitt sista riktiga sommarlov. Om ett år står förhoppningsvis jag där på examenscermonin. Sjukt. En skräckblandad förtjusning verkligen. Vilket jag gissar är exakt vad många känner idag också. Äntligen ska en få arbeta med det en kämpat så himla länge med. Äntligen ska man bli klar. Legitimerad logoped, arbetsterapeut, läkare, sjuksköterska osv osv. Samtidigt är det en rädsla som infinner sig. Ska en vara klar bara? Ingen mer trygg skolbänk eller föreläsningslokal. Inget mer veta exakt vad som komma skall. Men vad bra det kommer att bli! Så härligt att få kasta sig ut i detta.

Jag vill tacka för detta läsår och återigen ägna ett STORT grattis och lycka till. Ni är grymma. Vi är grymma! Ha en fin sommar så ses vi i höst igen. Ni som ännu ej är antagna. Tänk vad mycket ni har framför er. Pirret inför antagningsbeskedet. Hoppas ni känner där sen när det trillar in att ni kommer att få tillbringa år av skojsigheter. Även en del slit. Det ska jag inte sticka under stolen. Men tänk inte på det nu. Ha det fint sålänge!

Allt gott!

// Filippa, logopedstudent

//

/

Filippa, Logopedstudent

Filippa, Logopedstudent

Mitt namn är Filippa och jag läser termin 6 på logopedprogrammet. Att kunna kommunicera med vem som helst när som helst är en självklarhet för de flesta av oss. Jag vill kunna hjälpa och stärka individers kommunikationsförmåga där den är bristfällig eller helt uteblir, och därför valde jag att börja plugga till logoped. På bloggen kommer ni att få insikt i hur det är att vara student på logopedprogrammet men även hur studentlivet allmänt ser ut vid karolinska institutet. Vi hörs!

0 kommentarer

Relaterade inlägg