Sommarhälsning och lycka till avgångsklass HT17!

Publicerat: 3 juni, 2020

Denna termin har blivit historisk. Både studenter och lärare har kämpat. Många nya kreativa lösningar har tillkommit, en del kanske för att stanna!

De som har varit ute på praktik har sett en minskad patientgrupp men samtidigt också har fått uppleva kraftsamlingen inifrån.

Vi är stolta över er alla – hela lärarkåren och alla fysioterapeutstudenter – som har fått hitta genvägar till att ”känna och klämma” på avstånd.

Till avgångsklassen, termin 6 och klass HT17, vill Fysioterapeutsektionen och Kollogruppen sända en liten hälsning och stort lycka till i er framtid som legitimerade Fysioterapeuter!

 

SLÄPP STUDENTERNA FRIA, DE HAR LEGITIMATION!

Kanske ses vi i Tanto på fredag, sedvanlig avslutningsfirande för flera av fysioterminerna!

2 kommentarer

Güney

Güney

Hej Kiki, Jag skulle vilja komma i kontakt med dig gällande ett eventuellt samarbete. Jag driver idag hemsidan https://allsa.se där vi matchar ihop vårdsökare med bland annat fysioterapeuter. Det skulle vara kul att få prata en stund med dig och höra dina tankar kring fysioterapi, framtiden för branschen och mycket mer. Allt gott!

Kiki Beije

Kiki Beije

Hej Guney! Du kan använda funktionen ”kontakta mig” och skriva lite mer om på vilket sett du skulle vilja samarbeta. Mitt direkta svar är att jag inte kan marknadsföra några utomstående företag eller tjänster som inte är direkt anknutna till KI, men skicka gärna mer info via mail så tar jag ställning till era tjänster! Mvh Kiki

Relaterade inlägg

Kategorier