U som i underbar

Och underkänd. God Jul, Linnéa!
Idag kom beskedet jag väntat på och insett skulle komma. Vi var ungefär 40% som fick U så jag är i alla fall inte ensam.  Är lite oklart hur jag ska gå tillväga för att inte bara pressa in allt jag behöver veta inför nästa tenta och det jag försöker att lära mig nu i min redan fulla skalle. Det får helt enkelt gå, jag vägrar att tro att det inte fungerar, då får jag väl prestera på en övermänsklig nivå då? Mitt mål är att klara en av de två tentorna som jag kommer att göra i Januari. Annars finns det ytterligare ett tillfälle i februari och fler därefter. Världen går inte under av ett U.

Jag gick upp för att delta i ett frivilligt seminarium nu på morgonen, men insåg direkt att jag hellre vill läsa själv. De seminarium som jag tagit mig tid att delta i har jag inte fått ut något ur, kanske har jag varit dålig på att förbereda mig eller så passar egenstudier mig bättre. Det går inte att säga, men jag är glad att det är ett val. Här har vi ytterligare en fördel med distansstudier; det är lite enklare att ta sig ifrån ett seminarium om man nu ångrar sitt deltagande.

Så nu sitter jag här med boken uppslagen och försöker tagga om. Kanske vaknar lilla familjen för frukost snart. Vi får se. Jag hinner nog läsa ett par timmar innan det är dags för storkok av julmat. Hoppas att ni alla får en lugn julafton med era nära och kära. Det ska jag ha. God Jul!

p1000285

Min lilla tomte som poserar för julkortsbilder.

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar