Väkommen, termin 5!

Välkommen till den nya terminen till mig och även välkommen till dig som läsare! För mig blir det nog lite jobbigt, men du som kikar in här då och då är ju mest av en åskadare. Eller är du kanske en student? Då har vi väl det ungefär lika jobbigt. Är du ny på KI och undrar lite allmänt om hur det är att vara distansstudent kan du kommentera eller skicka mig ett mail. Under sommaren fick jag kontakt med två personer som försvann i min mailkorg, jag är inget tech-geni trots att jag har ordet ”digital” i min jobb-titel. Om ni fortfarande har frågor och ser detta, hör av er!

Jag har haft en fantastisk sommar! Istället för att ha intagit d-vitamin i solen och njutit av värmen har jag arbetat. Det låter ironiskt, men det är det inte. Som jag berättade innan jag tog bloggsemester så fick jag ett sommarvikariat på akuten. Tänkte ägna ett helt eget inlägg till det senare. Men kan säga lite kort att det har varit fantastiskt och lärorikt, på gott och ont. Vården är sjuk, det vet vi alla som arbetat med det. Ska som sagt utveckla sen. Du får ha tålamod.

Annars då, taggad för nya terminen? Ja, det är jag absolut! Men livrädd, nästa sommar är jag förhoppningsvis klar. Nu när jag sprungit som en yr höna på akuten hela sommaren och känner mig långt från redo. Om jag ska vara positiv så är man väl aldrig fullärd. Sedan känner jag också att jag vuxit mycket i min roll varje termin, så förhoppningsvis gör jag det även de två sista terminerna.

Denna termin kände jag också att det var dags att lägga på ytterligare en svårighetsgrad. Vi ska nämligen utöka lilla familjen med ett litet syskon. Hon kommer precis mellan termin 5 & 6 om allt går som det ska. Så det ger väl bloggen ytterligare en dimension. Student, småbarnsmamma, gravid. Jobbar stenhårt på att utveckla mitt varumärke. Och på att bränna ut mig! Häääng med.

4 kommentarer

Relaterade inlägg

Det är jag som bloggar