Julstudier

Hej! Tänkte göra en liten uppdatering om hur studierna är nu en vecka innan jul!

Som jag i tidigare inlägg nämnt så kom vi för några veckor sedan tillbaka till en kurs som varit pausad, vilket har varit lite rörigt för många i klassen. Men det har vi fört vidare till kursansvarig som ser över alternativ till framtida förstaterminare! Man har även möjlighet att i slutet av varje kurs skriva en kursutvärdering där man anonymt ger konstruktiv feedback.

På denna utbildning finns det inte något inplanerat ”jullov”, så det finns några uppgifter att göra under den sista veckan i december. Men man har ju självklart ledigt på dagar som julafton, juldagen och nyår. Jag personligen vill gärna vara ledig så mycket som möjligt och få en liten paus, så jag har pluggat på hårt i december och försökt ligga lite ”före” planering. Så jag har offrat lite kvällar och helger för att göra det mesta av det som man ska arbeta med under julen, så det går ju eftersom man har möjlighet att planera och bestämma själv. Det som blir svårare att planera själv är såklart grupparbeten som har deadline 21/12 och 4/1. Men genom att göra klart det mesta individuella så är det ”bara” grupparbeten som behöver göras under jul!

Jag har även fått bli ledamot i sjuksköterskesektionen på KI! Det innebär att man får hjälpa till på olika möten, evenemang, arbeten som sjuksköterskesektionen anordnar! Som ledamot har man inte något direkt ansvar. Andra positioner i sjuksköterskesektionen som innebär ett större ansvar är exempelvis ordförande, vise ordförande, sekreterare. Det är en merit att engagera sig i sin utbildning, och jag tänker att det är ett bra att börja som ledamot och på så sätt att lära sig hur sjuksköterskesektionen och styrelsen ser ut och fungerar.

God jul och ta hand om er!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig