En avslutning till en ny början…

Hej Hej! Hoppas ni alla mår jättebra och har satt igång med nya terminen på KI. Den här terminen är jag på utbyte i Barcelona för att göra mitt examensarbete. Därför skriver jag mitt sista inlägg här på studentbloggen…

MEN, det här är inte en avslutning. Jag kommer fortsätta blogga på studera utomlandsbloggen där jag kommer dela med mig av mina erfarenheter och upplevelser i SOLIGA Barcelona ☀️. Ni som funderar på att åka på utbyte, eller är intresserade att följa min resa i Barcelona samt Spanien, kan jättegärna gå in och kika på KIs studera utomlandsbloggen. På bloggen finns det flera härliga inlägg om KI studenternas upplevelser i olika länder såsom Japan, Sydney och Nederländerna. Så, gå in och kika på inläggen där, och häng med mig på min resa i Barcelona där jag kommer dela med mig av mina upplevelser.

Hoppas ni tyckte om mina inlägg här på studentbloggen, och jag önskar er alla att ha en fantastisk termin! 🙂

Lycka till med studierna och ¡Adios!

0 kommentarer

Relaterade inlägg