Sommarlov!

Och så var femte terminen klar! I tisdags hade vi vår sluttenta för terminen och i onsdags träffades alla studenter på sina respektive sjukhus för gemensamt avslut. Så nu går vi studenter på efterlängtat lov!

Nästa gång jag publicerar här blir i höst. Tills dess blir det sommarjobb för min del. Jag ska spendera 3 månader på thoraxkirurgen på Karolinska Sjukhuset i Solna, vilket jag sett lite extra fram emot! Utöver det blir det massa trevligt häng med vänner och familj!

Den 11e juli kommer första antagningsbeskedet inför HT24 och jag håller tummarna för alla er där ute som sökt läkarprogrammet på KI. Skulle ni ha några frågor nu under sommaren, exempelvis att ni blivit antagna och har funderingar inför terminstart, så kan ni alltid nå mig via mejl/kontaktformulär här på studentbloggen. 

Önskar er alla en fantastisk sommar nu!

/Eileen, läkarstudent. 

0 kommentarer

Relaterade inlägg