Global Friends KI

Global Friends

Nyss hemkommen från en fyra timmars rundvandring i det slaskiga vintervädret som härjar över Stockholm. Grått, dimmigt och blött! Och ändå lyckas Stockholm stad behålla sin charm. Tror dock att jag dragit på mig en rejäl förkylning…

Jag signade alltså upp mig som guide för en Stockholm tour, till för alla KI-studenter (internationella som nationella, men ingen där var från Sverige), som hölls av Global Friends (Global Friends tillhör den internationella nämnden i Medicinska föreningen på KI). Tänkte ta tillfället i akt att fräscha upp min engelska. Sen så var det ju inte helt fel att träffa härliga utbytesstudenter.

Efter samling på MF, parade vi guider ihop oss om två och fick ansvar för varsin grupp om cirkus 12 pers. Tillsammans vankade vi igenom stadens olika delar, med start från KI Solna och slut i Kungsträdgården. Däremellan passerade vi bland annat KS Solna, Kungsholmen, Gamla Stan, Katarinahissen, Plattan, Hötorget och Drottninggatan. Halvvägs genom turen, behövde vi alla värme och tog oss därför in på ett übermysigt café (Café Dox) i Gamla Stan.

Bilder från dagen:

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig

Kategorier