Första året på optikerprogrammet

Nu börjar terminen leda mot sitt slut och ett sommarlov med jobb och semester väntar och mitt första år på optikerprogrammet avklarat. 

Nu har man börjat känna på hur optiker yrket är och för mig känns det självklart att fortsätta studierna. Det här året har gått super fort från första terminen där man lär sig grunderna bakom optiker yrket till andra terminen där du utvecklar det till ännu mer praktiskt. Mina favoritkurser måste nog vara Optik kurserna och Ögats anatomi och sjukdomar. Då jag ev är intresserad av att läsa magistern så har jag ett speciellt intresse för just sjukdomarna i ögat och hur det ska hanteras och jag ser fram till år 2 då vi ska gå vidare till det bakre segmentet i ögat.

Men nu väntar en härlig sommar som ska ladda batterierna på nytt till hösten. Det här kommer bli mitt sista blogginlägg på ett tag och är tacksam för att jag har fått blogga under mitt första år! 

Till er som ska börja programmet HT 2022 önskar jag välkomna och så ses vi till hösten! 

0 kommentarer

Relaterade inlägg