Bästa pluggställen på campus Solna KI

Hejsan! Som jag nämnde på mitt tidigare inlägg, skulle jag göra ett nytt inlägg om de bästa pluggställen på campus Solna KI som jag personligen tycker mest om att plugga i. Därför har jag gått runt i hela campus solna, tagit många härliga bilder och delar dem nu med er 🙂

Här kommer bästa pluggställen på campus Solna (jag kategoriserade dem beroende på vilken byggnad stället ligger i) där du kan plugga i lugn och ro, samt få lite inspiration när du behöver plugga:

Biomedicum

På biomedicum finns det flera pluggställen där du kan ta en kopp kaffe från café biomedicum och plugga. Dessutom behöver du inte ha något speciellt kort med tillgång så länge du stannar på entrévåningen (våning 3).

Ett pluggställe för 2 eller 4 personer som också har eluttag

Widerströmska Huset

På widerströmska huset finns det olika grupprum och öppet utrymme med mikrovågor, kök och varuautomat där man kan köpa kaffe, varm choklad och snacks medan man pluggar.

Ett pluggställe med öppet utrymme som passar bäst för grupparbete.

SciLifeLab

SciLifeLab är inte lika känt som ett pluggställe som de andra ställen på campus Solna. Däremot har SciLifeLab, precis som biomedicum, en väldigt stor entré med nya möbler där man sitta och plugga i lugn och ro utan att ha ett tillgångskort. Passar dig bäst om du tycker om att plugga ensam eller lite isolerat 🙂

Ett pluggställe som är isolerat från resten av campus Solna

Berzeliuslaboratoriet

När man tänker på Karolinska Institutet campus Solna, då dyker Berzeliuslaboratoriet upp i huvudet. Berzeliuslaboratoriet är en av de stora byggnaderna i campus Solna som har gott om pluggställen såsom grupprum, öppet utrymme samt caféteria (Jöns Jacob).

Berzeliuslaboratoriet har gott om studieplatser för dig som antingen vill plugga ensam eller i grupp

Scheele-laboratoriet

Scheele-laboratoriet är den byggnaden där vissa föreläsningssal och alla kurslaborationerna finns i. Stället, precis som Berzeliuslaboratoriet, har gott om olika studieplatser, grupprum, öppet utrymme, kök samt varuautomat, vilket gör den en av de bästa pluggställen att dyka ned i plugget.

Berzeliuslaboratoriet har gott om studieplatser

0 kommentarer

Relaterade inlägg