En magisk påsk

Vilka dagar som har susat förbi! Har hunnit med extremt mycket men det har också gått extremt fort. I onsdags efter skolan satte Sofie och jag oss på Panini för lite plugg och kaffe. Tyckte det kändes skönt att beta av lite från skolan innan påsken skulle få ta över. Någon timme senare kom syster dit då hon precis landat från London. Så mysigt att ha henne hemma igen! Pluggade vidare lite till men sedan byttes plugget mot en mysig kväll med mamma, syster, tacos, äppelpaj och massa prat. Såklart avslutade syster och jag kvällen med popcorn och soffhäng.

Tidigt på torsdagen tog vi tåget till Småland och möttes i Nässjö av pappa. Våffelfika och skratt hos bästa mormor och morfar, ett antal roliga träningspass (och ett spypass i backe! Hallå konditionen!), massor med god mat och fika, middag, spel och kasta ägg tävling hos grannarna, kärt besök hos Emma och hennes familj (samt en liten, liten hundvalp!!) tillsammans med kompisar från grundskolan, en liten gnutta plugg och såklart en hel del Yatzy och kortspelande med pappa och syster. Helt magiska dagar helt enkelt!

I lördags kväll kom vi tillbaka till Stockholm och har i princip sedan dess bott hos mamma. Har tränat, spelat, fikat, fikat, fikat och skrattat. Nu är syster och jag tillbaka i min lägenhet och ska äta grötmiddag och kolla på femte avsnittet av Kärlek vid första ögonkastet.

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar