En rolig men också suddig dag

Som jag var inne på igår, så var det idag dags för miljöevent. Första eventet för vår nystartade förening. Ett event som blev mer än lyckat. Vilket kändes otroligt skönt! Kaffet gick åt för fullt, likaså havremjöken och chokladen. Fick prata och sprida information om oss och bemötandet vi fick kändes väldigt bra! Inspirerande för oss i styrelsen att se jobbet ute i verkligheter. Inte bara planera, strukturera och fixa – utan också möta människor och sprida det vi vill sprida. Tror att alla kände sig peppade för att få detta att växa till något stort och något bra. Så en riktigt bra start! 

   
    
   
På väg från Karolinska Institutet var jag således full av energi. Dock dippade det räjält. Tycker min kropp jobbar emot mig. Kan också vara tvärt emot. Att jag jobbar lite emot kroppen. Hur som så fick kroppen idag ett ordentligt  bakslag av illamående, yrsel och huvudvärk. Plan A blev plan B som blev plan C. Den för mig tråkiga men viktiga soffan. 

Känner mig stressad i kroppen. Tusen tankar, funderingar, listor att bocka av. Försöker dock lugna ner. Ska sova nu. Trots saker jag hellre vill göra och saker som huvudet säger att jag borde ta tag i. Idag blir det dock kroppen som väljer och då blir det sömn. Imorgon ska jag fixa lite saker och hoppas hitta lugn i kroppen. Ska bli otroligt skönt att sedan åka till London. Såklart för miljöpmbytet men framför allt för att träffa syster. Älskade syster. 

1 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar